Monday, April 26, 2010

My 765 G2










A'kum
Ini lah burung 765G2 saya ....one of my killer tak baik pun sekadar boleh pakai je...saya boleh pakai org lain tak tahu lah mungkin tidak...
Bukan niat utk menunjuk-nunjuk cuma untuk tatapan kawan kawan diluar sana itu pun sekiranya sudi menatapi. . Bukan niat untuk dijual ataupun promosi...sekadar hiburan diri ini AMIN syukur Pada yang MAHA ESA

Tuesday, April 20, 2010

Sepagi dgn Otai Nasir

A'kum and very Good day to all
Pada 18 Hb 4 tahun 2010
Saya pick Bro Nasir gi gombak je...........mengajor je amboi amboi bro Nasir punya burung ......mencarut saja.....dah la gagap..kalau bini gagap tak nak pulak...pelik kan manusia ni........oh oh dasyat betul....yang ni kut nak bawa Sungkaiolimpik tu.....habih champion tahun lepas...saingan hebat tu.....

Maaf takde gambar sebab leka borak Nasir dgn geng geng lama sana tak jumpa.........bh lambung lambung syok gak............. pukul 10.00 gerak bawa Nasir kenal dgn orang tua........lepas makan saya hantar Nasir balik rumah.........pas tu tidur he he semantara ZOHOR

Wassalam

Monday, April 12, 2010

Training 765G2 -Sawit Tua

Lokasi: Jalan pergi ke Seri Cheding.
Tarikh:10/4/2010 (10 pagi -3 .30 ptg)
Kekuatan: 3 members- Org Tua , Brahim puchong dan me

Cuaca mendung dan lembab..bh...yang otai otai je... yang meletup letup...
Alhamdullilah 765G2 98% kerajinan... dan melayanan bh...tak kira laman, waktu dan tempatnya...memang dah naik syehnya...hu hu huu


Turun jangan tak turun..... tapi chelir tahap gaban.. pinjam perkataan Kohjai... jangan marah jai...

Turun melenting lenting... Maaf tiada photonya.....

Itulah yang mampu saya coretkan ini.... video

Monday, April 5, 2010

Mengajor 765G2 sambil Tenang Tenang kan diri

Hello dan A'kum

Nothing much bagi semua BB hot n hot and sihat je, coz of sibuk dgn hal hal terpaksa la we all cancel balik kampung jadi plan mengajor kat sana Hancus Alhamdullilah...Amin. Dipendekkan citer bawa BB and ambik snap short sikit...jemur dan jemur make sure badan TIP TOP biar mantap gitu...
InsyAllah boleh pergi Sungkai..................
video video