Monday, April 5, 2010

Mengajor 765G2 sambil Tenang Tenang kan diri

Hello dan A'kum

Nothing much bagi semua BB hot n hot and sihat je, coz of sibuk dgn hal hal terpaksa la we all cancel balik kampung jadi plan mengajor kat sana Hancus Alhamdullilah...Amin. Dipendekkan citer bawa BB and ambik snap short sikit...jemur dan jemur make sure badan TIP TOP biar mantap gitu...
InsyAllah boleh pergi Sungkai..................
video video

6 comments:

  1. wahhh...
    zul, hg ni pesaing kohjai....
    belaga sakan la hgpa....

    pikat sihat tu..... tahniah

    ReplyDelete
  2. Sajr je Din.....kasi suasana menjadi hangat macam HOT FM he...Tq Bro

    ReplyDelete
  3. Jemur Zul jangan x jemur. Ready to action at Sungkai.

    ReplyDelete
  4. Ye ye TQ Bro Kelang, jika diizin tuhan brg sihat dan Tuannya pun sihat boleh la ke Sungkai....

    ReplyDelete
  5. Hah? Sungkai? sampai hati hang Zul tak ajak aku pi...iskh..iskh..iskh...

    ReplyDelete
  6. My priend all are my priend... pasti dgn lu nye hu hu hu.... kita senasib bro silap silap tak dapet gi Sungkai..

    ReplyDelete