Monday, March 22, 2010

Testing New Engine 765 G2


Tempat: Sri Menanti Kebun Nangka and Kebun Limau
Tarikh:21 Mac 01
Partner : Otai Awi Kg Bukit
Startegi : 765 G2 Testing sambil intai inta

Around 7.30 Otai Awi dah sampai depan rumah... terus masukkan 765 G2 dlm bakul yang repair ari tu.... selesa boleh duduk...cuaca mendung

Aim ada suara kecik.....alunan memang menasuk kalbu..... dipendekkan cerita sampai kawasan tu.... diam Bh.... beralih.............ada Bh pacak 765 G2 ....tekan tekan...angguk gud.... 20 min tak sampai ...chow...

dah 2 3 tempat sampai bh tak nak sampai....cuaca mendung .... sikap ada lagi...

sampai satu area poko limau and durian... semak.......... ok la main tepi jalan ada anggar cantik........... masing suruh pasang kat anggar tu... last last Awi saya suruh gak pasang situ... gerenti bungkus...kali ni

Saya kearah sebelah.... sikit saja nak test tahap kerajinan.

dua dua pikat dah mula kerja tak sampai 2min zusssss naik atas anggar yang kita spot tu...tepat pikat Awi cangkul dan 765 G2....macan daun daaa jatuh laman spot baik tu...(Awi) ....pusing tak sampai...2 round DONE... masuk jut....




Pasang lagi... tapi bh lambung jauh jauh je....cuaca still mendung then kami ambik keputusan time to go back

11.45 balik rumah...standby balik KL lak

Thank you Bro Awi...orang yang baik dan berbudi perkerti...Moga Tuhan merahmati mu sahabat ku.


video

11 comments:

  1. wahhh zul....
    bungkuihhh....
    kalau cuaca cantik mau dapat lg.....
    tahniah

    ReplyDelete
  2. Bro awi yang bungkuih...saja mls nak buka racip da....tapi as a hunter partner I dont mind as long as bungkus... we are happy .Thank you Din..

    ReplyDelete
  3. ooooo.......x ngajak yo....leh gak den uji racik baru nie....gud job next week kito jumpo amacam dennak blajar buat tali kaki

    ReplyDelete
  4. salam

    amboihhhh sakan sungguh noooo.tahniah .
    long

    ReplyDelete
  5. Tahniah bro...teruskan2...bungkuih jgn x bugkuih...

    ReplyDelete
  6. Ez, long, Chili de'nguku,
    Tq semua...ez no problems bab nak mengajar tu tiada maasaalah insyAllah

    ReplyDelete
  7. Tahniah bro kerana membungkuih,pikat rajin tu.
    Tu pikat kacuk ko bro?????

    ReplyDelete
  8. Ye Zack Kacuk... dah lama saya main kajuk ni dekat 3 tahun dah....Bh ada gak tapi dah kurang main dah... skg rumah semua kacuk

    Tq Zack

    ReplyDelete
  9. kacuk kalo i surrender.....xdak kesian...

    ReplyDelete
  10. Ada gok hok dok leh gi bro... hok wak kasi tuan dia lap kereta pun ada......
    anyway thank you bro....

    ReplyDelete
  11. bang... terkukur pesum anak ader ker?? sedang mencari....kalau ader baper?

    ReplyDelete