Wednesday, February 24, 2010

Sangkar Pikat Antik Ready To Used





Now Can Sit On IT .... after re engineering .... dan pecah kepala dalam pengiraan strength dia ni... Jangan Marah

Wednesday, February 17, 2010

Chinese New Year Holiday



For those yang menyambut Tahun Baru Cina masih belum terlambat saya untuk mengucap SelaMaT TahUN BarU Cina MoGA Selamat PerJalanAn Ke KampuNg diSamping Keluarga Tersayang

Saya sibuk kerja baru pulang dr perlis dan kedah jadi malas nak mikat atau ajar burung
1- Penat
2- Nak bawa Family Jalan Jalan
3- Yang paling critical burung Baru hantu jatuh bulu KATEGORI super heavy jadi tak syok nak pe main he heh he

Aktiviti Sambilan Repair sangkar lama antik dan cantik fully anyam ....macan tikar nak repair tutuptempat racip supaya boleh duduk

Till then WASSALAM

Monday, February 8, 2010

Pertemuan dengan member baru. Ronda ronda cari Burung

Tempat : Sri Menanti
Tarikh: 7 Feb 2010

Pertemuan dengan member baru dari seremban yand diketuai En Azmi kita bersama Black, Zamri dan Ez dari Kuala Pilah bersama Awi .

Mereka ni semua nya Handsome belaka .....easy going... relax and enjoy... any how our big brother Azmi dapet brg baik....juara sebelah pagi.

Hantu drop performance sebab kaki berbelik dan bulu jatuh kuat.... kat rumah pun diam membisu...ni lah permain burung baru . Kena sabar banyak

Jadi awal awal hantu dah tarik diri... dr persaingan ini. heh hehh

Kena masuk kurantine kurang 3 to 4 weeks jadi boss dia gak cuti gakk,.... he he.. sememtara nak beli pikek baru....calon dah ada dah 2 3 ekor tunggu board meeting untuk kelulusan pembelian pekek back up striker ni... mmmmmmm dgn budget dia sekali.

Tengok lah hantu punya video ni ...tak semangat langsung suara nya dalam pukul 11 am kasi jemur kar sawit rendah..... suaranya lemah... TETAPIII KAU TETAP MENJADI PUJAAAN HAAATI KU>>>>>>>>

Kepada to all members yang bersama thank you hope we will meet again this coming near future. Azmi.... Tungguuuuu he heh
video

Tuesday, February 2, 2010

Azmi TQ so MUCH

To Azmi and Family tq for your nice foods and jemputan.
TQ Bro nanti jemput to my Teratak di Ampang K

CuBaan Menangkap- Hantu








Jalan Kampung


laman
Lokasi : kampung ibu Mertua ku
Kawasan Sri Menanti
Date : 30 Jan 2010
:Kawasan ladang pisang , Kebun belakang rumah


Pagi Laman Pertama

Gud 1 Suara astro
Pertama BH turun Suara kecil peeerh..... nyaring macan ""kocak gondang"" kalau orang kedah cakap untuk suara merbuk...memang high pitch laaaaa macan penyanyi yang suara power...Whitney Huiston gitu pitch dia.... bagi saya huh auto angguk pun ada... (astro punya suara da)
Tapi well educated punya BH ...cara cara nak pukul pikat but very hati hati bro....Bh ini main kawasan lain... tapi saya try tarik tak tahan dgn hantu punya maki hamun ha haha walau anggar susah nak terjun... usaha juga terjun.huuhhh memenang jiwa perwira.....bila dah turun tengah mencari ruang tiba tiba kekasihnya sampai.... bang bang jom kita GI PASAR TANI.... ALAMAK pur... ikut bini habis citer .Walau bagaimana pun maaf kerana tiada rakaman pada masa ni... sebab BH hutan dtg masa gue tengah mengelamun dgn malboro.

video


Laman kedua

Gud 1

Turun gakkkk suara kepar....main kawasan umah gak malas nak jalan jalan sebabnya tujuan nak mengajor dan test test tangkap

3~4 depa dari pikat....tak pe la....biar hantu gian and gian lepas tu hantu dah mula stim dlm dl cetok lak... alamak bising nya


Laman ketiga

Gud 2

Dua dua boleh layan je la.... dua dua pun datang anggar tapi masing masing tak turun
mungkin nampak saya datang sebab dari belakang jadi duduk dlalam 5~10meter dgn pikat masing masing syok sendiri atau sebab bukan kawasan GUD 2 sebab saya letak Hantu diantara 2 sempadan BH kecik astro tu dengan semapadan BH gud 2.... saya malas nak masuk kebun atok sebelah . Atok dah kasi masok talk pe minggu depan balik kampung lagi ada kenduri..... hari minggu kita ..sambung lagi


Laman Keempat..

@12.30 noon

Pikat hantu gud aje...
Sang Maharaja Sikap dah sampai... end of the day.... utk sesion tegahari hari ini


Sebelah ptg

After asar sempat mengajor lagi... 2 laman ...burung hutan senyap mungkin ada musuh.... Hantu lambung gud je... 6.30 balik mandi the lepas solt maghrib chow to KL ...SELEMAT HARI WILAYAH

Gambar gambar kawasan kampug
Jalan kampung