Monday, June 28, 2010

R est

Date 26 dab 27 bulan June 2010
Rest saja akt rumah....tengok gelagak bb baru 14 hari yang dah menonggeng...mata dah menyala.....
Pendatang baru untuk liga 845G2...akan diuji bila tahap kesihatan ........mencapai 95%
Bertemu dgn Nasir ..........Awie pilah...........Man Lakum........
Jalan jalan cari makan...ha ha
Next week turun kut....ha ha

Tuesday, June 22, 2010

Pertemuan Dengan Saudara Kent (slung)

Date :21 June 2010
Lunch sponsored by Nasir...tokey Bank...dia yang paling banyak duit...
Entertained By Hb ...and his bike
Sound Enginee...Bro Parjoe...
Guest yang di Rai... Kent....
Semua manco depa nie bro....

Area...KL kedai mamak open view..........zazzzzzzz
borak borak ................'
gelak gelak.................
Nice meeting u Kent
Nice meeting u Nasir
Nice meeting u HB
Nice meeting u Bro Parjoe



Photo sponsored by Kent
TQ ALL Guys



Yang Benar dan segalanya Milik MU Pencipta KU. Terima Kasih Pencipta KU atas pertemuan yang Mulai ini.AMIM

Monday, June 21, 2010

Mikat Di Kancung_FelCra BH TahaP Phd

daTe: 19 / 06/2010
Wheels: Supra Limited Adition
HunTers: Otai BraHim Proton, Otai Basir Proton (dua dua nie expert keta tukang test whole Car ,power Terrain and comment on comfortable) Otai Padil Kancung Raja Pelepah... am ME ZK

Ha ha ..pagi pagi sampai ...pekena meehon + Kew tiew ...+ air suam so...yang lain nasik lemak special...perch...otai padil....minum ...ginseng aduiihhhh power tak ingat...

Zaazzz gerak terus ke Felcra...sampai senyap.........alamak...tenang brlum start lagi...yang ada Helang bercanda di awan biru....






Ni dai Otai Basir Dgn Otai Pikat Satu lorong penurun tak ingat...standby kalau pikat lain tak dapat turunkan...bh...hak nie...akan kerjakan...yang lain pun boleh tahan gak...tapi yang nie...kalau ikut Basir Ada berani sebelah...sempoi...tapi 99% Jatuh...





Cetok Model 2020 zazzz


Masih Kabus......

Tiba riuh sana sini...ha ha.........
masih masing buat hal...masing masing..zazzzz hilang.... Otai Fadil dgn merbuk sekali....



laman Kedua...silent killer kena henjut...Bh caw serba serbi ada memang potential tambat ..nak turun pun 2 kali sambar macan sikap...cecah tanah terus naik..punya le chelir ari nie..tapi tak tahan geli ...turun gak tapi betul betul sebelah pikat...naik belakang pap pap pap...naik pokok..turun lagi tapi betul betul sebelah pikat...naik belakang pap pap pap...naik pokok ...masuk 2 round salau halau...cari lain..yang tu lain kali.......


Sebelah tengah ari yang turun 2 ekor dua dua tak dapat....satu laga satu lagi satu depa angguk...tak nak masuk........

Wah masa nie Brahim dah 1, Basir dah satu....Fadil satu (merbuk) depa senyum je...nape laga ke depa tanya ha ha ha depa gelak....

Tak pe bak kata otai sg Besi Otai Samah...Cencaru makan ptg...
kali takyah sangat pilih suara la...hantam saje..tiba tiba dengar bh cun...semua bertabur balik dalam kul 1 untuk test bh tu....dlm 1.30 kami stop lunch time..........zazzzzz bh tak layan ptg depa kata repeat bh tu....

AFTER LUNCH........R&R at FAdil HSE

kul 3.30 ptg start sebab cuaca panas dah berangin...bh tidur kat pelepah zzzz zzzz....syok bh tu...
stark kembali secong round himpit yang last bh tu....pap pap pap sampai selang satu sawit...tunggu tunggu sampai 1 jam silent killer buat kerja...aduiihhh sah bh tu kurang api...alih laman sama gak...tiba tiba ada sura terik dtg dari belakang dah dua kali dia cari pikat silent killer nie...sabar hati berkata.......terus alih laman setekah 15 min bh tengahari tu tak nak masuk...alih pi pasang 100 meter away from bh tengahari suara cun tu..pi area bh terik tu...

Laman sempoi nak cepat....... pasang


Pikat biasa...boleh pakai la untuk saya orang lain mungkin tak boleh...tak syok pun pikat nie....he he tekan angguk tekan angguk..gud angguk.....buat kerja macambiasa...repeat action without no mercy...zazz. terik sampai...ke hulu ke hilir kiri kanan...keliling di tawaf...tak tahan..dah silent killer punya...geli geli...ha ha ...busshhh ...ahu ahu ahu...pusing kiri pusing kanan...chelir gak...silent killer terus je mengangguk dengan pejam mata takut...he takut kena belasah lagi kut...terik dah..leka..ha ha aik diam je...ok time asuk dlm jut..ha ha



Jut No 5




Relax sat repair racip..jam 5.40 pm...
Then terus pasang laman terakir nie...mals nak angkat dah bh makin kurang...Brahim pun samopai nak cuba nasib bh tengahari tadi..saya kata ok bro ON jE....

Laman terahir nie..... 2 ekor turun tak leh tahan geli silent killer buat kerja....ikut turn turun one by one...satu suara sengau sedang ,satu lagi sedang selang..angguk auto.tahap tambat wajib..aduih nie yang saya nie...tak pe next time...tak pe kerna kawasan mu telah ku ketahui...ha ha ha.....semua tak nak masuk laga takut kut......angguk luar je.... tak pe...


Kesimpulan...
Total turun dgn silent killer 765G1TG 5 Ekor...3 tak masuk laga...satu halau..satu bungkuih...
Total tangkapan kawasan nie... 3 terkukur.. ...plus 2 merbuk dr otai Fadil...


Alhamdullilah terima kasih pencipta ku...kerana nikmat dan rezeki mu...hari ini....
Walaupun BH taha Phd Chelir tapi masih 5 bh dapat 765G1TG turunkan....bukan senang weiii AMIN

Pokok Taik Babi

Daun Taik Babi...yang orang tua ajar dulu dan otai otai lama tunjukkan
21 /06/2020

untuk informasi....

Kelebihanya...engak tahu...cuma bila makan burung galak...suara bukak...
mungkin baik utk darah burung...melancarkanya...tak tahu...tak pe yang penting pikat sihat...













Saya tidak bertanggungjawab kalau ada sesiapa yang bagi daun pikat dia KO...rosak suara..atau lain lain ...lagi...ha ha ha ha
Makan at your Own Risk

Wednesday, June 16, 2010

Gagap Terus dan Selang Gagap terus

Boleh pakai je dok sedap mane pun...
orang lain mungkin dok leh pakai...saya boleh doh koho koho

video

Nak Minta komen BB baru mata besar ha haha

Gud 1
Tangkap 1 minggu
Rajin: Tahap Gaban
Suara Sedang
Yang baik pun ok


Yang buruk pun ok






Angguk...auto dah buat..satu hari kerja dia tekan tekan angguk
Dgn pikat pun dia hentam semamcam je....pelik Tapi Benar liar macam gaban lagi







Alhamdullillah Terima kasih PENCIPTA KU AMIN

MIkat Di Gemas- Hancur kena belasah aje

Gemas
13 Jun3 2010
Member: Ayi, Makye, Jimmy and me

Jumlah Tangkapan :3 ( Ayi 2...Makye 1 )
Jumlah Turun dan lepas: 4 (zk 3 dan.....Ayi 1)

Kena minta tolong dgn otai otai semua dah weehhh pasang racip hareee tak kena...semua chelir tahap gaban yang kesian tu 765G1TG yang kena belasah je...jatuh laman lompat...pap pap pap lompat...pap pap pap lompat...pap pap pap lompat...pap pap pap lompat...mane boleh tahan da..dah l;a pikat nie tak tahu belaga...memang tak tahu langsung yang dia tahu bunyi ...tekan..angguk tekan..angguk tekan..angguk tekan..angguk memang Bh marah...zazzz zazzz ...jatuh..tulah budaya mikat sekarang jika tak bernasib baik ...memang pikat la sentiasa jadi mangsa...

Alhamdullilah Terima kasih pencipta ku....kerana pikat ku rajin berbunyi...walau pun rezeki nya tiada ku bersyukur atas pemberian mu itu AMIN


Lunch Time




















Antara laman dan anggar yang diguna pakai





Lamamn Terahkir dlm pukul 6.30 ptg...jatuh juga sawit sedang...main tarik dari seberang...hemtam pikat tahap gaban...pap pap pap lompat...pap pap pap lompat...pap pap pap lompat chelir

JUmpa Dgn Lan Ganu Otai Takde Kesian

Date: 11 JunE 2010
Time After Maghrib Prayer


Nia dia Lan Ganu Kite






Sambil Mandi, Menyelam pas tu minum air tulah kata kata pujangga saya sendiri....
Meeting diKuantan yang berahkir pada jam 6.30 ptg disudahi dgn pertemuan En Lan Ganu kita member TTF nie..








Saya dan rakan pejabat yang tidak keberatan sama berjumpa lan di rumah persinggahan beliau...banyak rumah lan nie.................


member kerja seorang pun tak main burung tapi depa sporting macan nak rak ha ha ha ha ha....


sempat ambil gambar lan ,member member dan Pikat lan dlm jebak

Taq lan yang sungguh baik hati dan layanan beliau nih.....Memang sempoi orangnya...dan dah macam kenal lebih 10 tahun ha ha ha....



TQ lan and member kerja

Monday, June 7, 2010

Apakah Patut kita Pemikat buat macam nie..

Sekadar memberi pandangan peribadi saya bila terdengar cerita dari kawan kawan ...Harap harap tidak BENAR hanya DOGENGAN Semata mata

Ada kes yang mana pemikat bergaduh dgn pekerja ladang kerana pekerja tu ambik buah...eh eh eh...siapa silap...

kita ni pemikat yang datang nak mikat tempat orang mencari rezeki...yang berkerja ...yang kebanyakkan menerima arahan dari pihak atasan mereka...

kita ni datang tempat dia.... kita berhak Marah Ke? we as pemikat nie...bertuah dah depa bagi kita masuk dan mikat dlm ladang depa...nie tak kita pulak marah kat depa....eh eh eh eh..heran saya...

This is my personal opion... FIKIR FIKIR KANLAH......YANG BAIK DR DIA YANG MAHA SEGALANYA YANG BURUK DR SAYA .........AMIN

Maaf jika menyusahkan dan terkasar bahasa..Mohon Maaf kan saya AMIN

Memikat Bersama Sama Otai Otai Di Pahang



Date: 5 June 2010
Area : Morning Tabung Haji KOSPAM... Petang KOSMA
Members: Otai Temeran, Otai Roku , Otai Kohjai, Otai Appai, Otai CHILIHIL, Otai Kodiang Mai, Otai Dillah,Otai Naza..eeee.....Weei Ramai lagi Otai Otai tahap tegar...(maaf tak tersebut nama tapi kehadiran kelian tetap dihati)




Pagi gerak dgn Bro ROku , Temeran ,Kodiang Mai....terus ke lokasi Otai Kohjai..buat perjanjian dgn Roku....zazzzz....petronas sepertak.........jumpa salm salam salam ..gelak gelak...kutuk kutuk...jom minum...

Sarapan Pagi..nasi goreng teh o suam kurang manis satu Makcik...yang lain pekena nasi lemak superb...tak sampai sebatang rokok ...Otai Dillah and geng sampai.....perrrr macan bh.....dok sembang sat Otai CHILIHIL and rombongan lambung sampai...perchhhh...sempoi..kami pun minum...terus sebab masa dan lambat sikit...cuaca cantikkkkkk

Pagi ni rasany Otai CHILIHIL belanja TQ moga Tuhan Yang Maha Kaya membalas jasa Kalian.......Terus gerak ke KOSMA...tunggu...sat Otai Appai sampai...tudiaahhh senyum je ...bila dia mai....molek weeiii romo dia weiii

Setelah diperhalusi kita semua gerak ke KOSPAM...



Bila Sampai je....perch zaz zuz zaz...masing masing mencari bh...cuaca hangat mula terasa...

Otai Roku...pakai pikat baru gagap terus 180G12G....aduiiih plan dah silap 2 malam sebelum tu dah bagi ubat cacing....main tapi tak sepenuh hati...bro roku 2 bh jatuh....satu best...dua dua tak dapat satu chelir...satu putus racip...takde rezeki la tu...

765G1TG memang mantap...walaupun slow and tenang...best...2 bh jatuh...tapi dua dua chelir...tak de rezeki...bh tak mahu laga...
Sampai tengahari bh makin kurang dan berangin...Kebesaran Ilahi...AMIN...180G12G selepas 3 laman tak bunyi dah...nape yea...alamak berak cair kesan ubat cacing biasalah...cacing...aduih kesian kat bro ROKU sampai saya ambik gagap mandikan.....dan terus jemur..around pukul 12.15 pm...Tak pernah 180G12G macam ni 3 hari sebelum tu dgn Otai Nasir dan Otai Gombak..lupa namenya pi pahang gak...kayuh macan nak rak satu hari....hujan lagi...kayuh semacam je.mungkin it wasa effect from makan ubat cacing tu...salah palnning...Sori Bro ROKU..kalau tak insyAllah puas...tiba TIBA PUKUL 11.30 RING RING RING...Otai Appai..call saya kena balik...OK no ha; TQ bro for kindness and support...memang best Otai Appai Nie.....
Bukan Otai Appai seorang Je...semua pun ok ...best it is from the bottom of my heart...guys

Tengahari terus Ke KOSMA ...alamak kedai tutup...alhamdullilah ada rezeki roti and air soya..Tq to bro Angah Otai KOSMA usaha jugak untuk lunch...masa ni tak ramai yang dapat...Syam and Kojhai yang dapat je...searang sekor rasanya...

KOSMA cantik kawasan dia...tapi rezeki takde..panas yang teramat...bh ada tapi tak bunyi...tak pe KUASA DIA yang MAHA SEGALANYA NO COMPLAINT ALHAMDULLILAH....ronda dr luar ke dalam pokok tinggi hujung dunia sama gak........masing masing lepak and jemurkan pikat...

pass tu dlm 4.45pm gerak luar balik Otai KOSMA Angah ajak kuar...satu kawasan lagi...tudia...lambung..masing masing cari port..tak sampai 30min...senyap balik...takpe lah...Angah dah bungkuih dah sekoq...

Dalam 5.45pm bh baru start bunyi pun tak banyak....around 6 pm baru ruih sikit sebab masing masing nak tidur kut....Kohjai...dah up 2 ...saya he he tak dapat lagi...tak berdepan pun bh...ptg ni.....tapi 765G1TG kayuh ...maintain reputation pikat rajin...angguk maintain...terhibur dibuatnya...180G12G kayuh slow slow..walaupun tak sihat....7 PM kami pun gerak kuar ke umah Angah nak tumbang tandas...dlm 7.30 terus gerak keluar dr KOSMA ke Kedai nak lapik perut nie...

Jadi pulang dgn gembira...dapat jumpa OTAI OTAI tahap CFU semua tu walaupun ada yang baru jumpa sekali sahaja......Dinner at Simpang Melati sponsor by...the GROUP...Nasi Goreng AYAM...air FRee FLOW...perch.......kena GUdang...ok ek ok ek pk ek..kul 9 .15 pm kami pun gerak balik KL...dan Otai lain gerak ke distinasi masing masing

Till then thank you semua...you guys are the best....Alhamdullilah selamat sampai ke KL....harap yang lain pun sama.....

Kepada Otai Roku Maaf pikat yang dia pakai 180G12G kurang menyerlah hari nie...tu yang kadang kadang malas kasi tu kawan pakai tu... takut jadi camnie lee.....kesian kat kawan..tak puas MAAF YE ROKU...

untul semua maaf menyusahkan...AMIN



Daun taik babi...

Tuesday, June 1, 2010

Balik Kampung Sambil Jumpa Kawan dan Saudara Mara

Nasir Otai Serba Serbi



A'kum on May 29 around 1.00pm we make amove to Kelantan...we all with Brahim proton member and Nasir Otai TTF....
Pendekkan cerita...Stop at Gua MUsang pekena Akok.......perch..Nasir and we all aduiihhhh syoknya......




Otai Segala Otai.Brahim....standby nak mikat ..





Then Direct flight to Pasir Puteh to Meet Pok Jak yang Sabar menanti We all arrive around 6.30pm... maaf tak sempat ambil photo...Handsome tu....sambil gelak dan buat batter trade...yang bro Azli kirim to him...selesai sudah kerja kami...and we all terus to Aunti house for rest and solat there....pekena jeput orang kelantan call this meal..mmm sedap....then direct to OTAI DIG houses kawan lama....arrived there met with with thousand smile and pekena meehoon celop and rokok daun...mmm...lega then direct to DIG'S house...biasa...urusniaga...keh keh....Setelah selesai..salam perpisahan kami hulurkan..dan terus ke Rumah kawan dia Bukit Raja Termila ..jumpa Suhaimi jab...dan terus kerumah Brahim pula di Fikri.....sampai around 10.30pm..mak dia masak lagi ....huh ikan fresh as new....kena dgn budu durian and ulam....Nasir Pekena tak ingat .ha ha ha budu punya pukulan...pass tu sebalut...relax sat shower sikit...aduiiih mata pun berat.. ....je.....zazz..............zzzzzz..macam macam bunyi ada..he he he

Bangun pagi..terus ...mandi and solat..makan nasi berlauk n Dagang...
Laman cantik belakang rumah ...tapi ronda tempat lain...Bh ada tapi kurang mungkin cuaca skg panas...pi Sawit sunyi....ada jumpa Otai sana tengah bawa jebak makna bh ada cuma cuaca dan masa yang tak sesuai...org kampung cakap bh sana ON lambat sikit...ooooooohhhh
Pas tu gerak to KL..jalan jalan cari makan...dapat salak Madu...akak....manggo.....KOPI POWER...Nasir kita bungkuih abih.....Brahim....Terjebak....GAGAP.....
Ptg stop di Koyanh Test power and relax...pass tu direct flight to KL
To Brahim anf Nasir next time kita buat trip yang lama sikit...trip kali ni ahock sikit..anyhow thank you guys..Maaf photo tak terang lak...

Maaf jika ada yang terkasar dan menyusahkan semua..sekadar untuk diri sendiri dan pada yang sudi membaca...Thank U

CuRReNT Structure Up To dAte

180G12G






New status for The TOp Rangking after tested and reconsidering .After Board meeting held last month total restucturing had being made and a now to start for new miliniuem This is very important for survival in future nature of this business and for future plan , mission and Target.



Current Group target Are :
1-Super Rajin at least 95% and above (tak kira waktu).Cucuk on..no need to wait Longer...pusing..at least start the gear already....
2-Tekan angguk Auto...or selang Kuku
3-Angguk anggar and auto banyak
4-Angguk gagap and selang gagap but still angguk anggar banyak
5-Tahan Jenang and tembak...berjalan..will be consider as a bonus
6-Capability of "Penurun"
7-Suara lembut dan Terang...Kasar, besar dan sedang..........kecik will be consider if very super power in other catogeries
8-Laga not need to be super.....
9-Tak pilih laman...terang....gelap....open....ganding...alone...
10-Body shape,bulu open.... not really matter...yang penting NyaNyi SOkMO

765G1TG









Any how still open for future expansion for another killer to inclusive in this silent killer package.(Hantu/Byegong in process for another position waiting arrival)

Last Minta Maaf banyak banyak...bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi untuk kepuasan diri sendiri dan meereka yang ingin mengetahui... Yang Boleh Cuma DIA