Monday, June 21, 2010

Mikat Di Kancung_FelCra BH TahaP Phd

daTe: 19 / 06/2010
Wheels: Supra Limited Adition
HunTers: Otai BraHim Proton, Otai Basir Proton (dua dua nie expert keta tukang test whole Car ,power Terrain and comment on comfortable) Otai Padil Kancung Raja Pelepah... am ME ZK

Ha ha ..pagi pagi sampai ...pekena meehon + Kew tiew ...+ air suam so...yang lain nasik lemak special...perch...otai padil....minum ...ginseng aduiihhhh power tak ingat...

Zaazzz gerak terus ke Felcra...sampai senyap.........alamak...tenang brlum start lagi...yang ada Helang bercanda di awan biru....






Ni dai Otai Basir Dgn Otai Pikat Satu lorong penurun tak ingat...standby kalau pikat lain tak dapat turunkan...bh...hak nie...akan kerjakan...yang lain pun boleh tahan gak...tapi yang nie...kalau ikut Basir Ada berani sebelah...sempoi...tapi 99% Jatuh...





Cetok Model 2020 zazzz


Masih Kabus......

Tiba riuh sana sini...ha ha.........
masih masing buat hal...masing masing..zazzzz hilang.... Otai Fadil dgn merbuk sekali....



laman Kedua...silent killer kena henjut...Bh caw serba serbi ada memang potential tambat ..nak turun pun 2 kali sambar macan sikap...cecah tanah terus naik..punya le chelir ari nie..tapi tak tahan geli ...turun gak tapi betul betul sebelah pikat...naik belakang pap pap pap...naik pokok..turun lagi tapi betul betul sebelah pikat...naik belakang pap pap pap...naik pokok ...masuk 2 round salau halau...cari lain..yang tu lain kali.......


Sebelah tengah ari yang turun 2 ekor dua dua tak dapat....satu laga satu lagi satu depa angguk...tak nak masuk........

Wah masa nie Brahim dah 1, Basir dah satu....Fadil satu (merbuk) depa senyum je...nape laga ke depa tanya ha ha ha depa gelak....

Tak pe bak kata otai sg Besi Otai Samah...Cencaru makan ptg...
kali takyah sangat pilih suara la...hantam saje..tiba tiba dengar bh cun...semua bertabur balik dalam kul 1 untuk test bh tu....dlm 1.30 kami stop lunch time..........zazzzzz bh tak layan ptg depa kata repeat bh tu....

AFTER LUNCH........R&R at FAdil HSE

kul 3.30 ptg start sebab cuaca panas dah berangin...bh tidur kat pelepah zzzz zzzz....syok bh tu...
stark kembali secong round himpit yang last bh tu....pap pap pap sampai selang satu sawit...tunggu tunggu sampai 1 jam silent killer buat kerja...aduiihhh sah bh tu kurang api...alih laman sama gak...tiba tiba ada sura terik dtg dari belakang dah dua kali dia cari pikat silent killer nie...sabar hati berkata.......terus alih laman setekah 15 min bh tengahari tu tak nak masuk...alih pi pasang 100 meter away from bh tengahari suara cun tu..pi area bh terik tu...

Laman sempoi nak cepat....... pasang


Pikat biasa...boleh pakai la untuk saya orang lain mungkin tak boleh...tak syok pun pikat nie....he he tekan angguk tekan angguk..gud angguk.....buat kerja macambiasa...repeat action without no mercy...zazz. terik sampai...ke hulu ke hilir kiri kanan...keliling di tawaf...tak tahan..dah silent killer punya...geli geli...ha ha ...busshhh ...ahu ahu ahu...pusing kiri pusing kanan...chelir gak...silent killer terus je mengangguk dengan pejam mata takut...he takut kena belasah lagi kut...terik dah..leka..ha ha aik diam je...ok time asuk dlm jut..ha ha



Jut No 5




Relax sat repair racip..jam 5.40 pm...
Then terus pasang laman terakir nie...mals nak angkat dah bh makin kurang...Brahim pun samopai nak cuba nasib bh tengahari tadi..saya kata ok bro ON jE....

Laman terahir nie..... 2 ekor turun tak leh tahan geli silent killer buat kerja....ikut turn turun one by one...satu suara sengau sedang ,satu lagi sedang selang..angguk auto.tahap tambat wajib..aduih nie yang saya nie...tak pe next time...tak pe kerna kawasan mu telah ku ketahui...ha ha ha.....semua tak nak masuk laga takut kut......angguk luar je.... tak pe...


Kesimpulan...
Total turun dgn silent killer 765G1TG 5 Ekor...3 tak masuk laga...satu halau..satu bungkuih...
Total tangkapan kawasan nie... 3 terkukur.. ...plus 2 merbuk dr otai Fadil...


Alhamdullilah terima kasih pencipta ku...kerana nikmat dan rezeki mu...hari ini....
Walaupun BH taha Phd Chelir tapi masih 5 bh dapat 765G1TG turunkan....bukan senang weiii AMIN

9 comments:

  1. salam

    wow tahniah.sakna sungguh hangpa noooooo

    ReplyDelete
  2. ala long hilang kan gian je

    ReplyDelete
  3. tahniah bro....layan sakan....lepas gian ...hehehe

    ReplyDelete
  4. Tq P-Yan...sudah panas....Alhamdullilah...dapat le sekoq...
    TQ Bro

    ReplyDelete
  5. tahniah bro..tapau jgn x tapau..cantekkkk punya jut..import luar negara ke?

    ReplyDelete
  6. Salam...
    Chili..Bro Skudai...Zack...tq for your comment and support...
    pasal Jut tu nanti saya buat artical pasal nak buat jut nie...

    Kawasan ni best mikat...luas...bh ok gak...galak and samseng he he he he

    ReplyDelete
  7. cantiknya jut abg zul......bikin sendiri ke?ade jual?

    ReplyDelete