Monday, February 8, 2010

Pertemuan dengan member baru. Ronda ronda cari Burung

Tempat : Sri Menanti
Tarikh: 7 Feb 2010

Pertemuan dengan member baru dari seremban yand diketuai En Azmi kita bersama Black, Zamri dan Ez dari Kuala Pilah bersama Awi .

Mereka ni semua nya Handsome belaka .....easy going... relax and enjoy... any how our big brother Azmi dapet brg baik....juara sebelah pagi.

Hantu drop performance sebab kaki berbelik dan bulu jatuh kuat.... kat rumah pun diam membisu...ni lah permain burung baru . Kena sabar banyak

Jadi awal awal hantu dah tarik diri... dr persaingan ini. heh hehh

Kena masuk kurantine kurang 3 to 4 weeks jadi boss dia gak cuti gakk,.... he he.. sememtara nak beli pikek baru....calon dah ada dah 2 3 ekor tunggu board meeting untuk kelulusan pembelian pekek back up striker ni... mmmmmmm dgn budget dia sekali.

Tengok lah hantu punya video ni ...tak semangat langsung suara nya dalam pukul 11 am kasi jemur kar sawit rendah..... suaranya lemah... TETAPIII KAU TETAP MENJADI PUJAAAN HAAATI KU>>>>>>>>

Kepada to all members yang bersama thank you hope we will meet again this coming near future. Azmi.... Tungguuuuu he heh
video

11 comments:

  1. syok la jumpa kwn2...
    Tahniah diatas pertemuan...
    pikat rajin yea.....

    good....

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah selamat seperti yang dirancang.

    TQ Bro Din

    ReplyDelete
  3. tq bro walau pon seketika nammun seperti lama ketemu....begitu lah bila sabit sebab terkukur ukhwah qadim skali....mee kung fu mmg best leh la jln jauh mikek serve chef kami nnt hahaha lauk BH @ AH nice meet u. bro thanxs a lot

    ReplyDelete
  4. Sama sam Bro Ez... ,memang begitulah hajatnya hasrat silaturahim bertambah sambil jalan jalan cari makan dok gitu

    ReplyDelete
  5. salam

    sakan depa nooooo.tahniah.teruskan silaturahim sesama.

    ReplyDelete
  6. xpe Zul,jap g bila bulu hantu dah penuh alamat kena pasang jauh2 r...adoiiiyyaaaiiii....xtahan beb!

    ReplyDelete
  7. To Azmi and long

    TQ for your comment
    Harap begitulah agar persahabatan kekal walaupun BB tak main tapi semangat persahabatan harus diteruskan

    ReplyDelete
  8. geng,kawe rindu doh ke demo.....bila nak dating melaman sesama???

    ReplyDelete
  9. Bro kohjai...
    Sri menanti tu umah mok mertua kawe.... saya tinggal di Ukay Pedana Ampang Selangor.

    Datang lah rumah bila free.

    Bila saya balik kampung say inform la bro dengan Bro Azmi.

    boleh la...ronda ronda kampung ni...

    ReplyDelete
  10. bro azmi????alamak musuh tradisi tu huhu....dia da start ajar men tepi pagar umah org plak dah....

    ReplyDelete
  11. Tak pe bro Kohjai yang penting hati mau iklhas...dok gitu ....ada burung dlm sawit kecik bro azmi kita kenan tu....tolong tolong la.....burung dok banyok sangat ....

    ReplyDelete