Tuesday, February 2, 2010

CuBaan Menangkap- Hantu








Jalan Kampung


laman
Lokasi : kampung ibu Mertua ku
Kawasan Sri Menanti
Date : 30 Jan 2010
:Kawasan ladang pisang , Kebun belakang rumah


Pagi Laman Pertama

Gud 1 Suara astro
Pertama BH turun Suara kecil peeerh..... nyaring macan ""kocak gondang"" kalau orang kedah cakap untuk suara merbuk...memang high pitch laaaaa macan penyanyi yang suara power...Whitney Huiston gitu pitch dia.... bagi saya huh auto angguk pun ada... (astro punya suara da)
Tapi well educated punya BH ...cara cara nak pukul pikat but very hati hati bro....Bh ini main kawasan lain... tapi saya try tarik tak tahan dgn hantu punya maki hamun ha haha walau anggar susah nak terjun... usaha juga terjun.huuhhh memenang jiwa perwira.....bila dah turun tengah mencari ruang tiba tiba kekasihnya sampai.... bang bang jom kita GI PASAR TANI.... ALAMAK pur... ikut bini habis citer .Walau bagaimana pun maaf kerana tiada rakaman pada masa ni... sebab BH hutan dtg masa gue tengah mengelamun dgn malboro.

video


Laman kedua

Gud 1

Turun gakkkk suara kepar....main kawasan umah gak malas nak jalan jalan sebabnya tujuan nak mengajor dan test test tangkap

3~4 depa dari pikat....tak pe la....biar hantu gian and gian lepas tu hantu dah mula stim dlm dl cetok lak... alamak bising nya


Laman ketiga

Gud 2

Dua dua boleh layan je la.... dua dua pun datang anggar tapi masing masing tak turun
mungkin nampak saya datang sebab dari belakang jadi duduk dlalam 5~10meter dgn pikat masing masing syok sendiri atau sebab bukan kawasan GUD 2 sebab saya letak Hantu diantara 2 sempadan BH kecik astro tu dengan semapadan BH gud 2.... saya malas nak masuk kebun atok sebelah . Atok dah kasi masok talk pe minggu depan balik kampung lagi ada kenduri..... hari minggu kita ..sambung lagi


Laman Keempat..

@12.30 noon

Pikat hantu gud aje...
Sang Maharaja Sikap dah sampai... end of the day.... utk sesion tegahari hari ini


Sebelah ptg

After asar sempat mengajor lagi... 2 laman ...burung hutan senyap mungkin ada musuh.... Hantu lambung gud je... 6.30 balik mandi the lepas solt maghrib chow to KL ...SELEMAT HARI WILAYAH

Gambar gambar kawasan kampug
Jalan kampung

4 comments:

  1. Peeehhh...gua tengok pelepah nyiur tu gian jer bro.melambai2 macam suruh gua datang...nampak gaya gua kena usung 2 bb la, satu tanah, satu pelepah...ha..ha..ha....

    ReplyDelete
  2. Pelepah tu memang cantik ada 2 tempat satu depan BH Astro satu lagi depan GUD 2 .Dua dua tepi jalan bro tapi BH lambung gak dah biasa orang. Kebun atok tu pun den dah tanyo nak masuk dia kata on...he he

    ReplyDelete
  3. uiks mcm beso yo toboh ni kek ateh jumbang tu ko bolah kobun kepayo tu wah lunyai dah bh situ kok mau len maso sampai2 pilah ajak la den samo hahaha tahniah

    ReplyDelete
  4. InsyAllah 7 hb ni dgn Azmi bro Senawang nak ronda ronda dlm kawasan ni. Jemputlah 2ez

    ReplyDelete